Mats Dernánd
Konsult, föreläsare: PR och Storytelling
Mats har arbetat i ledande roller inom affärsutveckling, marknadsföring och reklam i 25 år. Sedan 2006 har han varit projektledare, copywriter och manusförfattare i reklambranschen och då arbetat med PR och storytelling för en lång rad små och stora kunder.

Daniel Magnusson
Konsult, föreläsare: Mötesbokning – lyckas med kalla samtal
Daniel har flera års erfarenhet av försäljning och branscher. Han har främst arbetat med nykundsbearbetning. Daniel är utbildad och certifierad ICF ACC coach och CoachVille CVPCC coach. Hans nykundsbearbetning har gett honom utmärkelsen ”Rookie of the year”.

Anna-Karin Pantzar
Konsult, föreläsare: Service och bemötande
Anna-Karin har många års erfarenhet från arbete med service och bemötande inom turism-, rese- och hotellnäringen. Hon startade som turistvärdinna på Svampen i Örebro och fortsatte sedan sin yrkesbana som resesäljare och resebyråchef på Resia.

Christina Stephansson
Legitimerad psykolog, konsult
Christina har erfarenhet som VD för IdeaBroker resp. Famicare. Sedan över tjugo år har inriktningen på hennes uppdrag i konsultrollen varit HR-frågor och organisationers utveckling, bl.a. rekrytering och urval. Hon arbetar med ledar- och karriärutveckling.

Monika Wassén
Konsult, föreläsare: Strategisk kommunikation
Monika är kommunikationsstrateg och varumärkesstrateg. Hon har sin bakgrund inom kommunikation och marknadsföring och har arbetat internationellt i över tio år med varumärken som Ericsson och Sverige..