16PF ®

Personlighetstestet 16PF® (16 Personality Questionnarie) är ett internationellt välkänt personlighetstest för bedömning av olika grundläggande drag i personligheten i 16 dimensioner. Det används främst i samband med ledarutveckling och karriärplanering.

16PF används framförallt för personal-, ledarskaps- och organisationsutveckling. Det är även ett oerhört bra verktyg att använda vid rekrytering. Testet är konstruerat utifrån faktoranalys av ett stort antal personlighetsbeskrivningar. 

Testet genomförs digitalt i samband med MACAT:s framtidsmodell eller som ett enskilt verktyg. Oavsett vilket alternativ som väljs ingår alltid ett test med återmatning. Testet påbörjas med ett frågeformulär som ger en beskrivning av dina grundläggande drag i personligheten, därpå följer en analys och en återmatning. 

Offert

Är du intresserad av en 16PF ® personprofilsanalys är du varmt välkommen med din förfrågan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert eller kontaktar dig och pratar igenom dina behov.   

Fält markerat med * är obligatoriska.